Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu hastane ne zaman hizmete girecek?

Giresun’da Teyyaredüzü mevkiinde Devlet

Giresun’da Teyyaredüzü mevkiinde Devlet Hastanesinin Kurulu bulunduğu yerin hemen alt tarafındaki karayolları arazisi üzerine inşa edilmekte olan Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi inşaatı bir türlü tamamlanamadı. İnşaatına başlandıktan sonra iki kez müteahhidinin değiştiği hastane inşaatında çalışmaların çok ağır gittiği gözleniyor.
ESKİ HASTANE ARTIK İHTİYACA CEVAP VEREMİYOR
Halen Nizamiye mahallesinde bulunan eski Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ise ihtiyaca cevap veremez duruma geldi. Binanın eski oluşunun yanı sıra hastanede kullanılan tıbbı araç ve gereçlerde modern tıbbın gereksinimini karşılamaktan çok uzak bulunuyor. Hastanedeki doktorlar ise büyük bir özveri ile adeta can siperhane çalışmalarını sürdürüyor.
YETKİLİLERDEN AÇIKLAMA BEKLENİYOR
Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi inşaatının bir an önce tamamlanması yönünde özellikle Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli’nin devreye girmesini isteyen vatandaşlar, “İstenirse bu hastane 3 ay da hizmete girebilir, yeter ki siyasetçiler işin üzerinde dursunlar, özel hastanelere gitmekten kurtulmak istiyoruz” dediler.