Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BİM aktüel ürünleri ile BİM kampanyalarını takip edin!

Birçoğumuzun mutlu olmak için

Birçoğumuzun mutlu olmak için yaptığı alışverişlerdeki kampanya dönemlerini kaçırmak eminiz ki sizin de canınızı sıkmıştır. Özellikle BİM kampanya ve aktüel ürünlerini kaçırmak moralleri bozmaya yeter de artar bile. Bugün, yazımızın sonunda sizi bu sorundan kurtaracak harika bir site tavsiyesi vereceğiz ama öncelikle BİM kampanya ve BİM aktüel ürünlerine şöyle bir bakalım…

Türkiye’nin tartışmasız en fazla ses getiren kampanyalarını gerçekleştiren BİM, 7’den 70’e herkesin gözdesi olmuş durumda. 90’lı yıllarda birkaç şube ile yola çıkan BİM, 2000’lerin ilk yıllarında inanılmaz işler yaptı ve günümüzde ise zirvedeki yerini koruyor. BİM’in bu kadar hızlı büyümesi ve halk tarafından da çok büyük bir destek görmesinin nedenleri var elbette ki. BİM’in alışveriş ve perakendecilik sektöründe zirveye yükselmesinin, ‘toptan fiyatına perakende alışveriş’ mantığıyla yola çıkmasının etkisi büyüktür şüphesiz. Tabi ki sadece bu bir yeterli sebep değil. Çünkü bu anlayışta çok sayıda firma var fakat BİM kadar başarılı değiller.

BİM’in başarısının altında yatan sebeplere baktığımızda en dikkat çeken özelliğin sadelik olduğunu söyleyebiliriz. Logosundan market raflarına, BİM markalı ürünlerin isimlerinden marketin girişine kadar sadelik söz konusu. BİM, gereksiz makyajdan ve göz boyamadan kaçıyor. Alışverişin bir ilüzyon olduğunu düşünen büyük rakiplere oranla BİM oldukça sıradan, hatta kiminin burun kıvıracağız cinsten bayağı kalıyor. Fakat tam da bu nokta, BİM’in kalitesini açıklıyor.

Dediğimiz gibi BİM aktüel ürünleri ve BİM market gereksiz göstermelikten kaçarak müşterilerin ürünlere odaklanmasını sağlıyor. Bu da BİM’in 1 numara olmasını sağlayan etkenlerden. Bunun haricinde başka etken yok mu? Var tabi ki… BİM öncelikle işine özen gösteriyor. BİM’de düzensiz hiçbir şey bulamazsınız, tabi ki aktüel ürünler rafına bakmazsanız. BİM aktüel ürünleri olarak bilinen ve her hafta Salı ve Cuma günleri ile hafta sonları BİM’e özel olarak belirli stokta gelen ürünler insanların en ilgisini çeken, ve tam bir ürün kapma savaşının yaşandığı yerlerdir. BİM aktüel ürünleri ile kendi markasını yaratmış ve rakiplerine bu anlamda örnek olmıştur. Aynı alanda rekabet ettikleri rakipleri de bu anlamda BİM’i izlemiş ve benzer kampanyalar ortaya çıkarmıştır.

BİM kampanyaları hakkında da bilgi vereceğimizi söylemiştik. BİM her yıl binlerce, her hafta ise onlarca ürününde indirime gidiyor. Cumartesi ve Pazar günleri BİM’in hafta sonu ürünlerinin indirime girdiği günler. Bu günlerce BİM aktüel ürünlerinde ciddi bir indirim olabiliyor diyebiliriz. Bunun haricinde BİM’in 2 indirim dönemi daha var ve bunlar ise haftaiçi günlerine denk geliyor. Salı ve Cuma günleri BİM kampanyalarının en dikkat çeken günleri. En az hafta sonu indirimleri kadar dikkat çeken Salı ve Cuma günü kampanyalarında BİM’in en sevilen ürünleri geliyor. Yalnız dikkat etmekte fayda var ki, BİM indirimleri günler öncesinden duyrulduğu için bu indirimlerden daha önce haberdar olmanız çok önemli.

BİM aktüel ürünleri ve BİM indirim dönemlerinden kısaca bahsettikten ve rakiplerin BİM’i nasıl izlediğinden şöyle kısaca bahsettikten sonra, yazımızın girişinde de söylediğimiz gibi site güzel bir site tavsiyesi vereceğiz. Market indirimlerini ve BİM aktüel ürünlerini takip etmeniz gereken bu sitenin adı www.aktuelbrosur.org . Bu siteden BİM aktüel ürünleri ve diğer marketlerin indirim dönemlerini takip edebilir ve böylece hiçbir kampanyayı da kaçırmamış olursunuz.