Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bıçakçı, “Keşap’ın çehresini değiştireceğiz”

Bu haberin fotoğrafı yok

Seçim çalışmalarını çok yönlü olarak sürdüren ve gittiği her yerde halkla bütünleşen CHP Keşap Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Murat Bıçakçı, Keşap sahilinin ve balıkçı barınağının çehresini değiştirecek ilk projesini açıkladı.
Geniş kapsamlı bu devasa projeyi hayata geçirdiklerinde Keşap’ın Karadeniz’ in imrenilen ve rağbet gören bir sahile kavuşacağını vurgulayan Bıçakçı, “Halkımız bizi bu göreve layık görüp seçerse, projemiz kapsamında balıkçı barınağımızı yeniden düzenlenerek tertemiz bir hale getireceğiz. Barınağın içinde, balıkçılarımız için bir yatağın ve mutfak tezgahının yer alacağı küçük kulübeler inşa edeceğiz. Her birinin yanında balıkçı malzemelerinin saklanabileceği depolar yapacağız.
Ayrıca, avladıkları balıkları satmak isteyen balıkçı kardeşlerimiz için satış tezgahları kuracağız” dedi.

“PROJEMİZ SAHİLE HAYAT VERECEK”
Proje kapsamında sahil şeridinin peyzajını yeniden düzenleyeceklerini, böylece sahile canlılık kazandıracaklarını söyleyen Murat Bıçakçı, şu bilgileri verdi: “Sahil boyunca spor ve dinlenme alanları, çocuk parkları ile kamelyalar inşa edeceğiz. Halkımızın sosyal aktivitesini artırmak için otopark alanı, yazın açık hava sineması olarak hizmet verebilecek. Keşaplı hemşerilerimiz ve ilçe dışından gelecek olan konuklarımız sahili ailece keyifle kullanabilecek”

“SAHİLDEKİ BELEDİYE ARAÇLARI KALKACAK”
Bıçakçı, mevcut durumda, sahilde dağınık halde bulunan belediye hizmet araçları ve iş makinalarını yapacak oldukları Belediye Araç Park ve Bakım Merkezi’ ne taşıyacaklarını, böylece sahildeki görüntü kirliliğini ortadan kaldıracaklarını ve bu alanın halkın daha verimli olarak kullanımına açılmış olacağını söyledi. Bıçakçı, yaptıkları ziyaret sırasında esnafların ve vatandaşların Keşap pazar yerinin konumu ve düzeni ile ilgili yakınmalarla karşılaştıklarını belirterek, modern pazar yeri projesini haftaya tanıtacaklarını da sözlerine ekledi.