Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu’ndan Giresun Belediyesine ziyaret

Bu haberin fotoğrafı yok

İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindeki heyet Giresun Belediyesi’ni ziyaret etti.
Beylikdüzü CHP İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer, kadın kolları başkanı Çiğdem Çoker ve belediye meclis üyelerinin eşlik ettiği Başkan İmamoğlu’nu, Giresun Belediye Başkan Vekili Mustafa Saraydemir, İl Başkanı Necati Tığlı, meclis üyeleri Hayrettin Çıtlak, Hatice Oral, Vahdet Yenal, Şükrü Ertürk, Erdinç Hıdımoğlu ve önceki dönem milletvekili Eşref Karaibrahim karşıladı.
Başkan Ekrem İmamoğlu,  Giresun ve ilçelerini ziyaret ederek, hemşerilerle buluştuklarını belirterek; “Beylikdüzü’nde üç mahallemizin muhtarı Giresunlu. Birçok belediye çalışanımız Giresunlu.  Bu ziyaretleri daha önce planlamıştık, şimdi kısmet oldu. Arkadaşlarımızla beraber teşkilatlarımıza uğruyoruz, hemşerilerin hatırını soruyoruz. Bizleri misafir eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye Başkan Vekili Mustafa Saraydemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade edip, Başkan Kerim Aksu’nun il dışında olduğunu, misafirlere selamı olduğunu söyledi. Başkan Vekili Saraydemir, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ziyaretin anısına, Fındık Başımın Tacı heykeli, Giresun Kalite fındık ve Yeşilgiresun belediyespor forması hediye etti.
Başkan İmamoğlu ise ziyaretin anısına, Beylikdüzü Belediyesi plaketi, Beylikdüzü kitabı ve özel hazırlanmış Atatürk takvimi hediye etti.