Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ben tribündeyim, saha da yokum”

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun’un CHP’li Belediye Başkanı Kerim Aksu, partisindeki ön seçim sonuçları ile ilgili olarak gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Aksu,  ön seçimin tamamen demokratik bir ortamda yapıldığını belirterek, CHP’nin Türkiye’nin 41 bölgesinde demokrasi şöleni yaşattığını belirtti. Aksu, “Bizi temsil edecekleri yine bizler seçtik, Ankara’da parti genel merkezlerinde genel başkan veya yöneticilerle görüşmek için birilerini aracı koymadık” dedi.
CHP’nin Giresun’da 6 bin üye ile ön seçim yaptığını belirten Aksu, üyelerin yaptıkları sıralamanın sokağın düşüncesini sandığa yansıttığını da söyledi.

“BEN TRİBÜNDELİM SAHADA DEĞİLİM”

Ön seçim öncesinde bazı aday adayları lehine oy istediği yönündeki soruyu cevaplayan Aksu, “İlk 4 sıraya saygı duymak lazım. Ön seçimden önce ben tribündeydim, sahada değildim, saha da bulunan 11.00’de benim takımımdı. Şu ayada oy verin veya şuna oy vermeyin diye bir söylemim olmamıştır, olamazda, ama gönlümden gecen listede bir bayan adayı olması yönündeydi, benim de bir oyum vardı gittim kullandım” dedi.