Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye Konservatuarı kayıtları başlıyor

Giresun Belediyesi Konservatuarı yeni

Giresun Belediyesi Konservatuarı yeni dönem öğrenci kayıtlarına başladı.
2017–2018 eğitim öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kalırken, konservatuara gitmek isteyen öğrenciler için ön kayıtlar başladı.
5-22 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacak olan ön kayıtların ardından, 23-24 Eylül 2017 tarihlerinde özel yetenek sınavları yapılacak. Özel yetenek sınavında başarılı olan öğrencilerin kesin kayıtları ise 25-29 Eylül 2017 tarihlerinde gerçekleşecek. Belediye Konservatuarında öğrencilerin ilk ders zili ise 2 Ekim 2017 tarihinde çalacak.
Bugüne kadar binlerce kişiye hizmet veren Giresun Belediye Konservatuarı, bu dönem 4 alanda yüzlerce öğrenciye ücretsiz eğitim imkânı sunacak. Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Batı Müziği ve Halk Oyunları Bölümlerinde öğrenci alımı gerçekleşecek. Konservatuar bünyesinde 4 yıllık bir eğitim görecek öğrencilerden başarılı olanlar diploma alarak mezun olacaklar.
Geçen yıl 93 öğrencinin mezun olduğu konservatuara bu yıl, 350 yeni öğrenci alınması planlanırken, öğrencilere 35 öğretim görevlisi ve yardımcı personeller ile eğitim ve öğretim imkânı sunulacak.
Yapılan müracaatlarda hiçbir şekilde kayıt ücreti ve öğrencilik aidatları adı altında ücret talep edilmeyecek ve tüm giderler Giresun Belediyesi tarafından karşılanacak.