Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bektaşoğlu tam gaz sahada

Bu haberin fotoğrafı yok

25. ve 26. Dönem CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, “Adaylarımızın kesinleşmesiyle birlikte artık süreç başladı. Partimizin başarısı için çalışarak başaracağız” dedi.

BEKTAŞOĞLU İNCE’YLE SAHAYA İNDİ

Bektaşoğlu, CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ile birlikte sahaya indi. İnce’nin Gümüşhane programına davetli olarak katılan ve adayı Bedri Ağaç ve partililerle birlikte esnaf ziyaretleri yaptı. Aday tanıtım toplantısında konuşan Muharrem İnce, burada yaptığı konuşmada, “Yerel seçim neden bir beka sorunu olsun ki. Gümüşhane’yi CHP’li, İYİ Partili, MHP’li, AK Partili bir belediye ya da herhangi birisi yönettiğinde ezanları susturacak birisi var mı, yok. Bayrağı mı indirecekler, neden beka sorunu olsun. Hepsi bu memleketin evladı değil mi?” ifadelerini kullandı

Gümüşhane’de CHP seçmeninin az olduğunu ve kazanmak için daha fazla gayret gösterilmesi gerektiğini vurgulayan İnce, “Siyaset harikalar yaratma sanatıdır. Bu iş, gayret ederseniz olur. Siyaset bir ikna ve iddia işidir. İstanbul’da, İzmir’de, Trakya’da CHP’li olmak kolay. Beşiktaş, Konak, Şişli, Bakırköy ve Kadıköy ile uğraşanlar var. Niye? Çünkü garanti. Gümüşhane ile de uğraşacaksın. Biraz bedelini ödeyeceksiniz. Bunun bedeli terdir, ter akıtacaksınız. Emin olun o zaman olur.” diye konuştu.

İnce, “AK Partili bir belediye ya da herhangi birisi yönettiğinde ezanları susturacak birisi var mı, yok. Bayrağı mı indirecekler, neden beka sorunu olsun. Hepsi bu memleketin evladı değil mi” diye sordu.

Seçim için ülke, bölge ve il genelinde adaylarla ve Muharrem İnce’yle birlikte seçim kampanyalarına katılacağını söyleyen Bülent Bektaşoğlu ise, yaptığı açıklamada, “31 Mart’tan sonra Türkiye’yi yönetecek yerel yönetim kadrolarını oluşturacağız. Bu seçim kentlerimizin ve ülkemizin kader seçimidir. Çalışacağız ve başaracağız” dedi. Bektaşoğlu açıklamasında şunları söyledi: “CHP Gümüşhane İl Başkanlığımızın düzenlediği program kapsamında gerçekleştirdiğimiz aday tanıtım toplantısı ve esnaf ziyaretleri, cadde yürüyüşü ve sohbetlerde Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce ve bizler gösterilen yoğun bir ilgiyle karşılaştık.
Bütün adaylarımıza ve bizleri seçim çalışmasına katkı için davet eden Gümüşhane Belediye Başkan Adayımız sevgili arkadaşım Bedri Ağaç’a başarılar diliyorum. 
Konukseverliği nedeniyle Trabzon milletvekilimiz Ahmet Kaya’ya, bizlere katılan Yalova milletvekilimiz Özcan Özel’e, önceki dönem milletvekili arkadaşım Yakup Akkaya’ya teşekkür ediyorum. 
İnşallah ülkemizde “Mart’ın Sonu Bahar Olacak. Partimizin başarısı için üzerimize düşen bütün görev ve sorumlulukları yerine getireceğiz.”
CHP’liler Muharrem İnce’yle birlikte gün boyu kahve cadde ve sokaklarda yoğun katılımlı kalabalıklarla dolaşarak sohbet ve ziyaretler gerçekleştirdi.