Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bektaşoğlu KEİPA toplantısı için Rusya’da

CHP Giresun Milletvekili Bülent

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) toplantısı için Rusya’ya gitti.

Bektaşoğlu’nun üyesi olduğu KEİPA’nın Hukuki Ve Siyasi İşler Komisyonu’nun 50’inci, Kültür, Eğitim ve Sosyal İşler Komisyonu’nun kırk dokuzuncu toplantısı 3 gün sürecek ve gündemdeki konular görüşülerek oylanacak.

Bülent Bektaşoğlu, yaptığı açıklamada, “Ülkemi, partimi ve ilim Giresun’u en iyi şekilde temsil etme fırsatı bulduğumu KEİPA’da, bölgesel konular, sorunlar ve çözümleri birlikte değerlendirerek politikalar oluşmasına katkı sunuyoruz. KEİPA’yı oluşturan 12 ülkenin parlamentoları arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi demokrasinin, barış ve özgürlüklerin de güçlendirilmesini sağlayacaktır. Bununla birlikte eğitim, sosyal, kültürel ve birlikte kalkınma ve büyüme amaçlı ekonomik ilişkiler kurmasını amaçlıyoruz. Rusya’daki toplantıda da buna dönük olacak” dedi.

Rostov kentinde gerçekleştirilecek olan toplantıya, Bektaşoğlu ile birlikte, KEİPA Türk Gurubu Başkanı Ramazan Can başkanlığında; milletvekilleri Uğur Bayraktutan, Metin Gündoğdu, Atilla Kaya, Özcan Ulupınar’dan oluşan TBMM heyeti katılıyor.