Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bektaşoğlu İnce’nin adaylığını değerlendirdi

CHP Giresun Milletvekili Bülent

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, “Halkımız 24 Haziran’da tercihini cumhuriyet ve demokrasiden yana kullanacak, hep birlikte karanlık ve kaos dolu bir dönemi sona erdirip, yeni bir başlangıç yapacağız” dedi.

“MİLLET İTTİFAKI, MİLLETİ BİR ARAYA GETİREN İTTİFAKTIR”

Bektaşoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adaylığını ve CHP, Saadet Partisi, İYİ Parti ve Demokrat Parti’nin bir araya gelerek oluşturdukları ‘Millet İttifakı’nı değerlendirdi. Milletvekili Bektaşoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve parti yöneticilerinin seçim sürecini doğru ve akılcı biçimde yönettiğini, Türk halkının özlem, umut ve beklentilerine uygun davrandıklarını, bunu da ittifak ve Cumhurbaşkanı adayındaki tercihleriyle gösterdiklerini söyledi.

Bektaşoğlu açıklamasında “Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu demokrat bir lider olduğunu bir kez daha gösterdi. O’nun sayesinde uyum ve işbirliği, uzlaşı içinde güçlü bir yapıyla seçimlere gidiyoruz. Milletin istediği, milleti temsil eden, iyi niyet ve samimiyetle kurulan Millet İttifakı’yla başaracağız, hak, hukuk adalet düzenini kuracağız” dedi.

“BAŞARACAĞIZ, TEK ADAM YÖNETİMİNE SON VERECEĞİZ”

İnce’nin adaylığını ‘isabetli bir karar, CHP’ye çok yakıştı. Sayın Kılıçdaroğlu’nu kutluyorum’ sözleriyle değerlendiren Bektaşoğlu şunları söyledi: “Birlikte görev yaptığımız yakından tanıdığım değerli kardeşim Muharrem İnce, CHP geleneğini ve kültürünü, düşünce ve ilkelerini özümsemiş biri, mücadeleci kimliği ile bu süreçten başarıyla çıkacaktır. Nitekim daha ilk günden verdiği mesajlarla Cumhurbaşkanlığına layık olduğunu gösterdi. Ezber bozdu. Sadece CHP’liler değil, herkes tarafından kabullenildi ve halkımızın güvenini kazandı. Bu coşku, heyecan, inanç ve kararlılığın önünde kimse duramaz. İnşallah seferberlik anlayışıyla bütün örgütlerimizle çalışarak bu tek adam yönetimine son vereceğiz. Parlamento çoğunluğunu kazanacağız. 25 Haziran’da Türkiye, yeni bir dönemin ilk sabahına uyanacak. Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın İnce ile hep birlikte kol kola omuz omuza vererek kısa sürede, ülkemizin, ekonomik, sosyal, siyasal sorunlarını; laik, demokratik, hukuk devleti, Cumhuriyet ve parlamenter demokratik sistem içerisinde çözeceğiz ve ülkemizi özgürlüğe, barış ve esenliğe kavuşturacağız.”

CHP Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, TBMM Başkan Vekili Yaşar Tüzün, Katip üye Bülent Öz’ün de aralarında bulunduğu kalabalık bir milletvekili gurubuyla İnce’nin Yalova’daki ilk mitingine de katılarak destek verdi.