Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bektaşoğlu, İnce ile mitinglerde

CHP Giresun Milletvekili Bülent

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, 24 Haziran seçimlerinin Türk siyasi tarihinin en önemli seçimlerinden birisi olduğuna dikkat çekerek, “bu seçim kader seçimidir. Karanlıkla aydınlık arasında tercih yapılacak. Geleceğimizi oylayacağız. Sandıktan ya demokrasi ya tek adamlı bir yönetim çıkacak” dedi. Bektaşoğlu, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile birlikte yurt gezilerini sürdürüyor. Son olarak bir gurup milletvekilleriyle birlikte İnce’nin Trabzon ve Artvin programına katılan Bektaşoğlu, yaptığı değerlendirmede, halkın ilgisi ve mitinglerde yaşanan coşkuya dikkat çekerek, şunları söyledi: “Erzincan, Sivas, Ege, Trakya, Çanakkkale’den sonra Doğu Karadeniz’deyiz. Rize, Samsun’dan sonra burada üçüncü mitingimiz. Trabzon’da sağanak yağmura rağmen 10 binlerin doldurduğu bir meydanı gördük ve bunlar bizlere iktidar müjdesi gibi geliyor. Alanlar, meydanlar, sokaklarda 1978’lerdeki rahmetli Bülent Ecevit’in yarattığı gibi bir heyecan ve coşku var. Türk halkı İnce’yi benimsedi. Onu kurtarıcı olarak görüyor. Bu karanlık ve kaos dolu günlerden çıkışımız, O’nun Cumhurbaşkanlığında olacak.”

“FINDIK AĞUSTOS’TA 15 TL”

Muharrem İnce’nin ve partisinin seçim bildirgesinde yer alan vaatlerin taahhütleri olduğunu, Türkiye’yi yönetme politikalarını içerdiğini vurgulayan CHP Milletvekili Bektaşoğlu, “Allah’ın izniyle, milletimizin tercihiyle İnce’nin Cumhurbaşkanlığında, CHP’nin sayısal üstünlüğüne sahip bir parlamenter sistemle inşallah ülkemizi esenliğe kavuşturacağız” dedi.

Giresun’la ilgili pek çok proje ve hedeflerinin olduğunu belirten Bektaşoğlu, “bildirgemizde Fiskobirlik’in yeniden eski günlerine döndürüleceğini, devlet desteği ile fındığın hak ettiği değere ulaşacağını söylüyoruz. Sayın İnce, Trabzon’da da söyledi, her fırsatta da söylüyor; Cumhurbaşkanı olması halinde fındık Ağustos ayında 15 TL’den satın alınacak. Üreticimizi yabancı şirketlerin insafına bırakmayacağız” ifadesini kullandı. Bülent Bektaşoğlu, “13 Haziran’da Muharrem İnce’nin Giresun mitingini gerçekleştireceğiz. Bunun hazırlıklarını yapıyoruz. İnşallah görkemli bir miting gerçekleştireceğiz. Türkiye’ye cumhuriyete demokrasiye sahip çıktığımız göstereceğiz. Şimdiden bütün halkımızı davet ediyorum” dedi.