Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bektaşoğlu: “Hedef 2019’da CHP iktidarı”

Bu haberin fotoğrafı yok

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, örgüte 2019’u hedef göstererek, “Cumhuriyetimizin temellerinin atılmasının 100.yıldönümünde CHP’yi yerelde ve genelde iktidar yapmalıyız. 2019 vizyonu diye bir sloganımız olmalı” dedi.
İlçe kongrelerinde seçilen başkan ve yöneticilere kutlayan Bektaşoğlu, “Parti içi demokrasimizin gereği olan kongrelerimizi, hoşgörü ve tahammül sınırları içinde kalarak, birbirlerine saygılı gurupların mücadelesi içinde olgunluk ve erdemli biçimde tamamladık. Bunu sağlayan bütün yönetici, aday, delege ve üye arkadaşlarımızı kutluyorum.  Aynı yaklaşım ve tavrın il başkanlığı kongremizde ve ardından gerçekleşecek olan kurultayımızda da olmasını diliyorum” dedi.
Artık rekabet ve yarışın geride kaldığını belirten CHP Milletvekili, birlik ve beraberlik çağrısı yaparak, Şimdi asıl mücadelemize başlamalıyız. İktidar hedefine odaklanarak birlik ve beraberlik içinde yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürmeliyiz.  Çünkü Türkiye’nin geçtiği bu zor süreçte her yurtsever yurttaşımıza, kişi ve kuruluşlara, STK’lara ve de özellikle de biz Cumhuriyet Halk Partililere önemli görevler düşmektedir. Yılmadan, yorulmadan, bıkmadan ve usanmadan ülkemizi karanlık bir yola sokmaya çalışan demokrasi ve cumhuriyet karşıtı emperyalist güçlere ve onların temsilcisi, yerli işbirlikçisi siyasi iktidara karşı örgütsel yapımızı güçlendirerek mücadele etmeliyiz.  CHP ülkenin teminatı, sizler de güvencesisiniz. Türkiye’nin olmazsa olmazısınız” ifadesini kullandı.
“GİRESUN’UN BİRLEŞTİRİCİ, BÜTÜNLEŞTİRİCİ MİLLETVEKİLİ OLACAĞIM”
Mesajında “Örgütün seçtiği bir milletvekili olarak her zaman yanınızda ve yakınızda olacağım. Sık sık bir ve beraber olacağız” diyen Bülent Bektaşoğlu, şunları söyledi:  “Kendi programlarım ve sizin programlarınız dışında belirlediğiniz gün ve saatte özellikle ilçenize bağlı köylerimize giderek halkımızla birlikte olmayı hedefliyorum.  Tıpkı şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Giresun’un birleştirici, bütünleştirici milletvekili olarak bir taraftan ilimizin, ilçelerimizin sorunlarını yasama faaliyetlerim içinde TBMM’ye taşıyarak çözüm bulacağım. Bir taraftan da sizlerle uyum ve işbirliği içinde çalışmalarımı sürdüreceğim.  Bunun için karşılıklı bilgi akışı sağlayacağız. Faaliyetlerimizden birbirimizi haberdar edeceğiz.”