Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayburt Valisi Pehlivan'ın hastaları ziyaret etti

Bu haberin fotoğrafı yok

BAYBURT (AA) – Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, çeşitli hastalıkları nedeniyle evde bakım hizmeti alan bazı hastaları ziyaret etti.

Pehlivan, ilk olarak Kaleardı Mahallesi Nergis Sokak'ta eşi ve çocuklarıyla yaşayan görme engelli Süleyman Akdeniz'i ziyaret etti.

Süleyman Akdeniz ve ailesiyle bir süre sohbet eden Vali Pehlivan, Akdeniz ailesinin taleplerini dinledi.

Vali Pehlivan daha sonra aynı mahallede ailesiyle ikamet eden demans hastası Fatma Yalçın'ı da ziyaret ederek, aile yakınlarından Yalçın'ın durumu hakkında bilgi aldı.

Devletin son yıllarda diğer alanlarda olduğu gibi evde bakım hizmeti alanında da reform denilecek önemli hizmetleri hayata geçirdiğini belirten Vali Pehlivan, "Cumhurbaşkanımızın önderliğinde son yıllarda sosyal hizmet alanındaki hizmetlere her geçen gün yenisi ekleniyor. Ne mutlu ki bu imkanlar var ve vatandaşlarımız bu imkanlardan yararlanabiliyor." dedi.

Pehlivan'a ziyaretlerinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hayrettin Haluk Akkoyunlu, Türkiye İş Kurumu İl Müdürü Abdullah Kahveci, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ali İhsan Nuhoğlu ile Sağlık İl Müdür Vekili Ekrem Hatipoğlu eşlik etti.