Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Yılmaz’dan doğalgaza sıkı takip

AK Parti Merkez İlçe

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Teyyaredüzü’nde başlayan doğalgaz çalışmalarını izledi, işçilerle sohbet etti. Yılmaz, “Biz sözümüzün arkasındayız, 2018 in kışında bu mahalle doğalgaz kullanacak” dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Teyyaredüzü Mahallesi halkına sözünü verdiği doğalgaz çalışmalarını yakından takip ediyor.

Dün Teyyaredüzü’nde gerçekleştirilen doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleyen Yılmaz, “Şubat 2018’de gerçekleştirdiğimiz toplantıda AKSA Doğalgaz Giresun İl Müdürümüz Hakkı Kahya’dan 2018 yılında Teyyaredüzü Mahallesi’nde doğalgaz çalışmalarının bitirileceği sözünü almış ve bu konunun takipçisi olacağımızı mahalle sakinlerine çeşitli toplantılarda dile getirerek sözünü vermiştik. Bu görüşmeler sonrasında AKSA Doğalgazın Teyyaredüzü Mahallemizde gaz hattı kazı ve borulama çalışmalarına başladığını gördük” dedi.

“MAHALLE ADINA TAKİP EDECEĞİM”

Teyyaredüzü Mahallesi sakinleri adına çalışmaları takip etmeye devam edeceğini kaydeden Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, çalışmalarından dolayı AKSA Doğalgaz Giresun İl Müdürü Hakkı Kahya’ya ve tüm ekip çalışanlarına teşekkür ederek, kendilerine tatlı ikram etti. Teyyaredüzü Mahallemizin sakinleri adına 2018 kışında doğal gaz kullanımı için konunun bizzat yakından takipçisi olacağını bir kez daha yineledi.