Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Yakar’dan Su ve mama istasyonu projesi

Bulancak Belediyesi, sıcak ve

Bulancak Belediyesi, sıcak ve soğuk havalarda sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla su ve yem istasyonu projesini hayata geçirdi.

Bulancak ilçemizde 10’dan fazla bölgeye yerleştirilecek olan su ve yem istasyonlarıyla sessiz dostlarımız sokak hayvanlarının yaşam hakkına sahip çıkan Bulancak Belediyesi, örnek bir uygulama başlattı

SU, HER CANLI İÇİN HAYATTIR

Sokak hayvanlarına sahip çıkmanın önemine dikkat çekerek, onların yaşam hakkına saygı duyulması gerektiğinin altını çizen Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Bulancak’ımızda sokak hayvanlarının yoğun olarak yaşadığı bölgelere su ve mama kapları yerleştirmeye başladık. Bu projemizde vatandaşlarımız da bizlere destek olarak, mama kaplarının bulunduğu alanlara hayvanlarımız için yiyecek bırakabilir. Vatandaşlarımızla birlikte hayvan haklarına sahip çıkarak, onların doğada rahatça yaşamalarına katkı sağlarsak, bu çalışmamız da amacına ulaşacaktır” diye konuştu.

Su ve yem istasyonlarının takibini gerçekleştiren belediye ekipleri, mama ve su kaplarını düzenli olarak temizleyerek, yiyecek ve su takviyesi yapacak. Bulancak’ta ilk su ve mama istasyonunu Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar Bulancak Cumhuriyet Meydanına yerleştirdi.

Örnek bir uygulama olarak dikkat çeken çalışma kapsamında, ilçedeki su ve yem istasyonlarının artırılması planlanıyor.