Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Emür’den Keşapspor’a destek

Keşap Belediye Başkanı Mehmet

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Giresun Süper Amatörde mücadele eden Keşap Belediyesporlu futbolcuların antrenmanına katıldı.
Keşap İlçe Stadında teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen Başkan Emür, “Bal Ligi hedefiyle çıktığımız bu yolda bugün hedefimize doğru emin adımlarla gidiyoruz. Keşap Belediyespor’un hedefi her sene olduğu gibi daima şampiyonluk. Keşap her zaman her yerde olduğu gibi şampiyonluğa oynuyor. Bizler de desteğimizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Kulüp Başkanımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Teknik Direktörümüz bu anlamda yeni sezon için titiz bir çalışma gerçekleştirdiler. Yeni sezon hazırlıklarına start veren teknik heyetimize ve futbolcularımıza sonuna kadar inanıyoruz ve güveniyoruz. Takımı sık sık ziyaret ederek teknik heyetimiz ve futbolcularımıza moral vermeye devam edeceğiz” dedi.
Keşap Belediyespor Başkanı Bahadır Günay, “Keşap Belediye Başkanımızın bu anlamlı ziyareti bizlere büyük bir moral aşılamıştır, bizi onure etmiştir. Biz şampiyonluk hedefiyle yola çıkan bir ekibiz, Allah’ın izniyle de bunu başaracak güce ve imkânlara sahibiz. Belediye Başkanımızın özellikle bu süreçte çok ciddi desteklerini gördük, bize inandı ve arkamızda duruyor, bundan sonra da bu desteklerini devam ettirecek olması bizim için en büyük moral kaynağıdır. Şampiyonluk kupasını kendisine hediye etmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ayrıca Keşaplı futbolcu kardeşimiz Mehmet Çayan’ın transferiyle bizzat ilgilendiği için Başkanımız Mehmet Emür’e kulübümüz ve yönetimimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.