Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN AKSU YALOVA’DA HEMŞEHRİLERLE BULUŞTU

Belediye Başkanı Kerim Aksu

Belediye Başkanı Kerim Aksu Yalova’da yaşayan Giresunlularla Elmalık Köyünde iftarda bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce tarafından düzenlenen iftar programına katılan Başkan Kerim Aksu, Giresunluların gurbette büyük bir güç oluşturduklarını söyledi.
Yalova Giresunlular Derneği Başkanı İbrahim Aslan tarafından Topçular Vapur İskelesi’nde çiçeklerle karşılanan Belediye Başkanı Kerim Aksu ve beraberindeki meclis üyeleri Elmalık Köyü Giresun Mahallesi’nde düzenlenen iftar programında hemşerilerle buluştu.  Köy Muhtarı Melih Boz, çok gururlu olduklarını Elmalık Köyü’nden yetişen Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı olacağını söyledi.  Muhtar Boz, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ve beraberindeki misafirlerin iftar programına katılmasından ayrı bir onur duyduklarını ifade etti.

Yalova Giresunlular Derneği Başkanı İbrahim Aslan;  “ Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, her zaman bizim yanımızda oldu. Bir sıkıntımız olduğunda Yalova Belediye Başkanımız Vefa Salman ile beraber katkı sağladı. Ne zaman davet ettiysek Giresun’dan kalkıp geldi. Kendisine Yalova’da yaşayan Giresunlu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, 4 Giresunlunun 3’ünün gurbette yaşadığına dikkat çekerek; “Belediye Başkanı olarak gurbette yaşayan hemşerilerimi her zaman arayıp soruyorum. Sizler bizim için çok önemlisiniz. Her zaman şunu ifade ediyorum, hangi siyasi görüşten olursak olalım, bizi birleştiren Giresunlu olmamızdır.  Aramıza kin, düşmanlık girmesine izin vermeyelim. Birlik olursak, birbirimize sevgiyle bağlanırsak bizi kimse yıkamaz “ dedi.
Başkan Kerim Aksu, Cumhurbaşkanı Muharrem İnce’nin verdiği iftara davet edilmesinden dolayı, İnce’ye teşekkürlerini ileterek konuşmasını şöyle sürdürdü, “Sayın Muharrem İnce Giresunluların dostudur. Elmalık Köyü tek vücut olmuş. Türkiye tek vücut olacak, Milletimiz kazanacak.  Bizler Muharrem İnce’ye inanıyoruz, ülkemize huzur gelecek, güven gelecek.  Misafirperverliğinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.“
Belediye Başkanı Kerim Aksu, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ile Ramazan Şehri etkinlik alanına geçerek, bir süre sohbet ettikten sonra gece Yalova’dan ayrıldı.