Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN AKSU, “OYUMU ADALET İÇİN KULLANDIM”

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için oyunu ikamet ettiği Gaziler Mahallesinde, eşi Müge aksu ile beraber kullandı.
Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesine saat 11.30’da gelen Başkan Aksu ve eşi 1071 no’lu sandıkta oyunu kullandı.
Belediye Başkanı Kerim Aksu sandık görevlilerine teşekkür edip binadan ayrıldıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Başkan Aksu; “Bize bu oy imkânını sağlayan Cumhuriyet’i kuran atalarıma saygılar sunuyorum.  Bugün ülkemiz için tarihi bir gün, ben oyumu demokrasi adına kullandım. Bu seçim inşallah Türkiye için bir değişim seçimi olur. Ülkemizin geldiği durum ortada. Ekonomik olarak, dış siyaset olarak, üretim olarak, çok zor günler yaşıyoruz. İnşallah bu seçimle beraber yeni bir düzen kurulur. Yeni bir umut belirir ve o belirtiyi de görüyoruz. Zaten Sayın Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’nin ve Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun insanlara, emeğe, gençlere önemli projeleri var. İnşallah başarılı olacağız. Biz bu oyumuzu hak için, adalet için, hukuk için, barış için ve bereket için kullanıyoruz. İnşallah istediğimiz gibi olur ve ülkemiz refaha, çağdaş bir düzeye kavuşur. Bağımsız yargının olduğu bir düzeye gelir. Hakkın, hukukun ve adaletin olduğu bir ülkeyi tekrar yeniden inşa ederiz diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.