Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN AKSU, “İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜMÜZE DESTEK OLUN“

Belediye Başkanı Kerim Aksu,

Belediye Başkanı Kerim Aksu, belediyenin değişik birimlerinde görev yapan çalışma arkadaşlarına ayrı ayrı verdiği iftar yemeği programını tamamladı.
İki grup halinde iftar yemeği veren Başkan Kerim Aksu, Ramazan Ayı’nın hoşgörü, kardeşlik ve sevgi bağlarının güçlendiği kutsal bir ay olduğunu, Giresun’u beraber yönettiklerini, Giresun Halkına iyi hizmet götürülmesinde herkesin ortak sorumluluğu olduğunu ifade etti.
Başkan Kerim Aksu, önceki akşam belediyemizde çalışan diğer grupla iftarda buluştuklarını hatırlatarak; “Sizlerle beraber olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Biz büyük bir aileyiz, birbirimizin açığını kapatacağız. Önceliğimiz Giresun ve Giresun Belediyesi’dir. Taşeron kadrosundan kamu şirketine geçen arkadaşlarımıza promosyon vermek için yoğun bir pazarlık yaptık. Bizim elde ettiğimiz miktar, diğer kamu kurumlarının iki kat üzerinde. Biz beraber çalıştığımız arkadaşlarımızın daha iyi imkânlara kavuşması için her fırsatı değerlendiriyoruz ”dedi.

15 gün sonra ülkemizin geleceğini etkileyecek çok önemli bir seçim yapılacağına vurgu yapan Aksu şunları dile getirdi: “Çocuklarımız demokrasi ile mi yönetilecek, yoksa tek adam tarafından mı? Çok önemli bir seçime gidiyoruz. Burada genç milletvekili adayımız Necati Tığlı arkadaşım var. Kendisine başarılar diliyorum. Biz muhalefet belediyesi olarak bunları başardık. Birde bizi iktidar olunca görün. Sizlerden bana sahip çıkmanızı, iktidar yürüyüşümüzde yanımızda olmanızı istiyorum. Davetimize katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. “
Belediye Başkanı tarafından verilen iftar yemeğine, CHP İl Başkanı Fikri Bilge, Milletvekili Adayı Necati Tığlı, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri de katılarak, belediye çalışanları ile iftar programında beraber oldular.