Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Aksu, “En Büyük Bayram” bugündür

Giresun Belediye Başkanı Kerim

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Aksu Cumhuriyet’in 95. Kuruluş yıldönümü için hazırladığı mesajında, bu günlerde birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç olduğunu belirterek; “Sahip olduğumuz vatan sevgisi, bayrak ve özgürlük aşkı, dün olduğu gibi bugün de artarak devam etmektedir” dedi.
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu mesajında şu görüşlere yer verdi: “Bugün ülkemizin, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95’inci yıl dönümünü büyük bir gururla, onurla kutlamaktayız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde milletimizin azmiyle yürütülen Milli Mücadele’den zaferle çıkmamızın ardından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması, dünya tarihinin en önemli dönüm noktalarındandır.
Bugün, bir milletin topyekûn varlığını ortaya koyarak bağımsızlığını tarihe kazıdığı gündür. Bugün Cumhuriyeti kurduğumuz gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifadesi ile “En Büyük Bayram” bugündür.
Birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Türkiye Cumhuriyeti güvencesi ve Büyük Önder Atatürk’ün çizdiği aydınlık yolda yılmadan kol kola yürümeliyiz. Sahip olduğumuz vatan sevgisi, bayrak ve özgürlük aşkı, dün olduğu gibi bugün de yükselerek devam etmektedir. Başka bir ulusun egemenliği altıda yaşamaktansa, “ya istiklal ya ölüm” parolasıyla canlarını feda eden şehitlerimize, kahraman gazilerimize minnet ve şükran borcumuzu unutmayacağız. Çocuklarımızı Cumhuriyet ve Atatürk sevgisi ile geleceğe hazırlamak en büyük hedefimiz olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetin 95. yıl dönümünde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan uğruna canlarını veren aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyor, Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”