Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN AKSU BASINLA BULUŞTU

Belediye Başkanı Kerim Aksu

Belediye Başkanı Kerim Aksu Giresun’da görev yapan basın mensupları ile iftar programında buluştu. Aksu, özgür basının demokrasinin sigortası olduğunu söyledi.
Halkın tarafsız haber alma özgürlüğünün neredeyse ortadan kaldırılmaya çalışıldığına vurgu yapan Başkan Kerim Aksu, iktidar sahiplerinin görevini yapan gazetecileri evrensel hukuk kuralları hiçe sayılarak tutuklandığını ifade etti. Aksu; “Basın görevini yaparsa, demokrasi kuralları işlerse, hukuk bağımsız olarak güven verirse çağdaş bir ülke oluruz. Bizim demokrasi anlayışımız, kurumların, kuralların evrensel olmasıdır. Önümüzde çok önemli seçimler var. Bu seçimler ülkemiz için bir dönüm noktasıdır. Hepimiz ülkemizin geleceğini, çocuklarımızın geleceğini düşünmek zorundayız. Bu akşam bizimle olduğunuz için çok teşekkür ediyorum” dedi.
Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram, haber yaptığı, gerçekleri ortaya çıkardığı için birçok basın mensubunun tutuklu olduğunu, bunun demokrasi ve hukuk adına kabul edilir olmadığını söyledi.