Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Artvin'de, bağımlılıkla mücadele il koordinasyon kurulu toplantısı

Bu haberin fotoğrafı yok

ARTVİN (AA) – Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Artvin Valisi Yılmaz Doruk başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Çoruh Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Vali Doruk, uyuşturucuyla mücadele konusunda toplumun her kesimine çok büyük görevler düştüğünü belirterek, "Toplumumuzu ve özellikle gençlerimizi derinden etkileyen uyuşturucu ve uyuşturucu madde bağımlılığı konusunda ilgili tüm kurumlarımız tarafından sürdürülen mücadelenin daha da etkin şekilde devam ettirilmesini istiyoruz." dedi.

Vali Doruk, özellikle metruk binaların güvenlik güçlerince planlı ve plansız şekilde kontrol edilmesi talimatını verdi.

Toplantı, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Müftülüğü ile Sarp Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğünün yaptığı bilgilendirmenin ardından kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin alınmasıyla sona erdi.

Toplantıya, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Bahtiyar Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Selvi, İl Sağlık Müdürü İrfan Akalın, İl Müftüsü Hasan Güneş, Sarp Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Tahir Demir, Yeşilay Artvin Şube Başkanı Tuncer Başer, kaymakamlar, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, adli birimler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.