Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti’den Öğretmenler Günü Kutlaması

AK Parti İl Başkanvekili

AK Parti İl Başkanvekili Kenan Tatlı 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Tatlı mesajında şunları söyledi: “Bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olması öğretmenlerimizin üstün çalışmalarına bağlıdır. Milli birlik ve beraberliğimizin teminatı öğretmenlerdir.

Ülkemiz kalkınmasının eğitimden geçtiğine inancımız sonsuzdur. Bu eğitimi veren de siz değerli öğretmenlerimizsiniz. Bizler siz değerli öğretmenlerin eseriyiz. Bilim ve teknoloji çağına uyum sağlayabilecek, hem evrensel hem de milli ve manevi değerleri özümseyecek, bu vatanın ileriki sahiplerinin kendileri olduğu bilincine varabilecek, ben değil biz duygusunun geliştirilerek sorumluluk duygusunun verildiği yeni nesil de sizlerin eseri olacaktır.

Sizler, toplumu var eden, topluma şekil veren toplum mühendislerisiniz. Toplumda var olan güzellikler sizler sayesinde devam edecek, kötülükler de sizlerin vereceği eğitim sayesinde yok olacaktır. Yetiştirdiğiniz her bir öğrenci geleceğe attığınız birer imzadır.

Gelecek sizlerin elindedir ve gelecek sizlersiniz. Sizler, sadece öğrencilerimize değil, tüm insanlara, tüm insanlığa sevgi dağıtan, doğruya yönelten, toplumun bilgili kişiler olması için çaba gösteren, insan haklarına saygılı, insanları ve doğayı seven bir toplum meydana getirmeyi hedefleyen ulvi bir mesleğin mensuplarısınız. Sizler, insanlara ve insanlığa her zaman ve her koşulda, yenilenmeyi, mücadele etmeyi öğreten bir mesleğin mensuplarısınız.

Biz AK Parti hükümeti olarak; eğitimin ve öğretmenlerimizin geleceğimizin mimarları olduğu bilincinden hareketle, 2002’den bu yana bütçelerimizde en yüksek payı eğitime ayırdık. Eğitime bugüne kadar verdiğimiz destek bundan sonra da devam edecektir. Daha mutlu, barış ve sevgi dolu bir ülkede yaşamanın siz öğretmenlerin eseri olacağı inancındayız. Bu duygu ve düşüncelerle Giresun’da ve ülkemizin dört bir köşesinde görevlerini büyük bir gayret, aşk ve şevkle yerine getiren öğretmenlerimizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.