Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Milletvekili adaylarından Yağlıdere’ye ziyaret

AK Parti 27. dönem

AK Parti 27. dönem Giresun Milletvekili adayları Cemal Öztürk, Kadir Aydın, Sabri Öztürk, Serdar Demirkan ile birlikte Yağlıdere’yi ziyaret etti.

Belediye Başkanlığı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu, milletvekili adaylarımızı ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu ise, bizler diğer partiler gibi seçimlere 6 ay yada bir sene kala çalışmalara başlamadıklarını söyledi. Kırhasanoğlu, seçim olduğu günden bir sonraki seçime kadar çalışmalarımız gayretimiz devam ediyor. Şimdi biraz daha çalışmalarımızı sıklaştıracağız. Köy ve mahalle ziyaretlerimiz ile iftar programlarına katılım sağlamayı sürdüreceğiz. İlçemizdeki oy oranı daha yükseklere taşımak istiyoruz. Ben inanıyorum ki ak parti olarak ilimizde 4-0 yapacağız” dedi.

AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’da, Yağlıdere ilçemiz partimize her zaman en yüksek desteği vermiştir. Yağlıdere’den bu iş kaçmaz. Hedef her zaman yüksek olacaktır. Yapılan programlara hep beraber katkıda bulunalım. 25 Haziran’da güzel bir sonuçla ikinci bayramı kutlayalım” dedi.

Dördüncü sıra Milletvekili adayı Serdar Demirkan’da, teveccüh edildi aday gösterildik. Fakat şunu da biliyoruz ki, sahaya önce Cumhurbaşkanımız için sonra kendimizi temsil etmek için çıkıyoruz. Bunu hiçbir zaman unutmuyoruz. Türkiye’nin vermiş olduğu derin mücadelelerin hala aynı şekilde devam ettiğini şahit oluyoruz. Bu noktada da hepimize sorunlar düşüyor. Bizler bu sorumluluğun bilincinde çalışmaların takipçisi olacağız. Yağlıdere’ye ne kadar kolay geldiysek Ankara’ya da kolay bir şekilde gitmek nasip olur. Gösterdiğiniz yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum.” Biz milletimize yük olan iktidar değiliz milletimizin yükünü alan bir iktidarız. Bu niyetle yola çıktık. Diyoruz ki Sayın Cumhurbaşkanımıza yük olan değil onun yükünü hafifleten ona katkı sunan yol arkadaşlığı yapmak için yola çıktıklarını kaydeden ikinci sıra milletvekili adayı Kadir Aydın’da, sizlerden katkı bekliyoruz. Çok önemli bir sınavdayız. Çok önemli bir aşamadayız. Yüce Mevla’m yar ve yardımcımız olsun”

Bir önemli seçime daha gittiklerini belirten milletvekili ve üçüncü sıra milletvekili adayı Sabri Öztürk ise, çok iyi bir seçim çalışması yapmamız gerekiyor. Dün gece listemiz belli oldu. Sabah ilk uçakla atladık geldik. Bismillah dedik. Âmâ şu bir aylık süreyi çok iyi ve verimli kullanarak seçim çalışması yapmamız gerekiyor. Bir ay boyunca gece gündüz ailelerimizle helalleşelim ev ev kapı dolaşıp bizim insanlarımızın gönlünü alalım” Giresun Milletvekili ve birinci sıra milletvekili adayı Cemal Öztürk’te, bu toplantının bir aile toplantısı olduğunu belirterek, bugün sırasıyla Piraziz, Bulancak, Keşap ilçelerimizde teşkilatlarımızla buluştuk. Son durağımız Yağlıdere ilçemiz oldu. Bundan sonrada kalan diğer ilçelerimize ziyaretler düzenleyeceğiz. AK Parti ailesi olarak Allah’ın izniyle Giresun’da en iyi sonucu alacağız” diye konuştu.