Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Can Şebinkarahisar’da teşkilatları ziyaret etti

AK Parti Giresun Milletvekili

AK Parti Giresun Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Yılmaz Can, aday adaylığı başvurusunun ardından çalışmalarına yoğun bir şekilde başladı. Çalışmalarını, partisinin ilçe teşkilatlarının yanı sıra ilçe belediyelerini de tek tek ziyaret ederek sürdüren Can, esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelmeye devam ediyor.

Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Yılmaz Can, ziyaretler esnasında yaptığı konuşmasında; “Davasına gönül vermiş, liderine ve memleketine sevdalı biri olarak doğup ve büyüdüğüm şehir olan Giresun’umuza hizmet adına hemşehrilerimizin gören gözü, işiten kulağı, tutan eli ve hisseden yüreği olmak için bu kutlu yolculuğa çıktım.

Ülkemizin ve milletimizin aydınlık geleceği için gayret eden AK Parti’ye her zaman ve her koşulda en güçlü desteği sağlayan Giresunlu hemşehrilerimizin, 24 Haziran seçimlerinde de Ak kadroların en büyük destekçisi olacağı kuşkusuzdur. 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin ülkemize ve ilimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ülkemize, Memleketimize ve Hemşehrilerimize hizmet için çıktığımız kutlu yürüyüşte desteğini bizden esirgemeyen tüm dava arkadaşlarıma, hemşehrilerime dua ve samimi destekleri için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.