Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Espiye Kadın Kolları Başkanlığı’na Önal seçildi

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti Espiye İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na Ayşenur Önal seçildi. Baladın Düğün Salonunda yapılan seçimde, 183 delege oy kullandı. Geçerli olan 183 oyu alan Ayşenur Önal, AK Parti Espiye İlçe Kadın Kolları Başkanı seçildi. Önal, burada yaptığı konuşmada, kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, “El ve gönül birliğiyle partimizi daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız. Bu birlik, beraberliğimiz olduğu sürece başarımız artmaya devam edecektir” dedi.

Kongre öncesi, AK Parti Espiye ilçe Başkanı Ali Küçükaydın, AK Parti İl başkanı Hasan Aydın birer konuşma yaparak kongrenin hayırlı olmasını dilediler. Ayşenur Önal, başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyeleri: Nurşen Bayram, Selma Konay, Pınar Eşgünoğlu, Gülcan İhtiyaroğlu, Fatma Öztürk, Nurşen Aksoy, İlknur Ak, Nafiye Kaya, Yasemin Karadere, Neslihan Kömürcü, Ayşegül Kahyaoğlu, Müzeyyen Köksaldı, Fatma Güdük, Seçkin Uzun, Emine Kara, Fatma Karman, Pınar Karaman, Zehra Karaman ve Nazan Çelik’den oluştu.

Kadın Kolları önümüzdeki günlerde kendi aralarında görev bölümü yapacaklar.

Kadın Kolları seçimine, AK Parti İl başkanı Hasan Aydın, İl Kadın Kolları başkanı Rabia Hafızoğlu, AK Parti İL Kadın Kolları teşkilatı, Soğukpınar belde belediye başkanı Özcan Özdemir, Belediye Başkan yardımcısı Ali Kemal Akkaya, AK Parti ilçe başkanı Ali Küçükyadın, ilçe teşkilatı, İGM ve belediye meclis üyeleri, Keşap, Tirebolu, Yağlıdere, Güce ve Espiye Kadın Kolları teşkilatı ile çok sayıda davetliler katıldı.