Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“ADRES BEN DEĞİLİM”

Meclis Başkanı Mürşit Gürel,

Meclis Başkanı Mürşit Gürel, CHP tarafından verilen ve red edilen “Kerasus Dinlenme tesisleri” ile ilgili önergedeki soruların muhatabının kendisi değil Vali olduğunu söyledi. Gürel, “Meclise bir önerge verdiler, ben bunu oylamaya sundum önerge red edildi, durum bundan ibaret” dedi.

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, tarafından “Kerasus dinlenme tesislerinin” satışına ilişkin sert bir biçimde eleştirilen İl Genel meclisi Başkanı AK Partili Mürşit Gürel, Tığlı’nın yanlış adrese mektup gönderdiğini belirterek, “Ortaya attığı iddiaların muhatabı ben değilim, eğer soru soracaksa muhatabı Vali Bey’dir” dedi.

ÖNERGEYİ BEN DEĞİL MECLİS RED ETTİ

Mürşit Gürel, CHP İl Başkanının kendisini suçlamasının da yersiz olduğunu vurgulayarak, “Önergeyi verdiler, ben de önergenin işleme alınıp alınmamasını mecliste oylattım oylama sonucu önergenin işleme alınması red edildi. Durum bundan ibarettir” dedi.

“İDARE KARAR VERİR, BİZ OYLARIZ”

İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel, İl Özel İdaresinin taşınmazlarla ilgili istekleri olduğunda karar aldığını ve bunun onanması için kendilerine gönderdiğini de belirterek, “Kerasus içinde aynı durum oldu, satış ve kamulaştırma kararı aldılar meclise gönderdiler bizde mecliste oyladık ve kabul edildi, yani kamulaştırmayı da satışı da biz istemiyoruz, idare istiyor meclis de görüşülüp kabul veya red ediliyor” diye konuştu.