Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ADAYLAR BELLİ OLDU

Bu haberin fotoğrafı yok

AK PARTİ’DEN SÜPRİZ LİSTE
Açıklanan aday listeleri içerisinde AK Parti listesi büyük sürpriz olarak karşılandı. Daha önce listeye girmeleri beklenen Mürşit Gürel ile Mehmet Geldi, Ercan Türk ve Mehmet Küçük gibi isimler listeye giremediler. AK Partide listenin ilk sırasında Milletvekili Cemal Öztürk aldı. Eski Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın 2. sıradan aday gösterilirken, mevcut Milletvekili Sabri Öztürk ise 3. sıradan aday oldu. 4. sırada ise mimar Serdar Demirkan yer aldı.

CANİKLİ İSTANBUL’A KAYDIRILDI
AK Parti’de en büyük sürpriz ise Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli’nin Giresun’dan aday gösterilmemesi oldu. Canikli, İstanbul 1. Bölge 2. sıradan aday gösterildi.

CHP’DE BEKTAŞOĞLU LİSTE DIŞI TIĞLI 1. SIRADAN ADAY
CHP’de de Bülent Bektaşoğlu listede kendisine yer bulamadı. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile birlikte hareket eden Bektaşoğlu liste dışı kaldı. CHP’de Necati Tığlı birinci, Reşat Nuri Özdemir ikinci, İbrahim Akgün üçüncü, Suat Öndaş da dördüncü sıradan aday gösterildiler.

SP LİSTESİNDE KİMLER VAR
Seçimlere Millet İttifakında girecek olan SP’nin ilk dört sırası ise şu isimlerden oluştu: Bekir Demirkaya, Göksel Güneş, Hayati Fikri Topkar, Bekir Tosun.

MHP’DE İLK SIRADA MÜJDAT ÖZ
MHP ise adaylarını daha önce açıklamıştı. MHP’nin milletvekili sıralamasında Müjdat Öz, Yusuf Şükür, Soner Altun ve Ebru Turan yer aldılar.

İYİ PARTİ’DE ORHAN ERZURUM İLK SIRADA
İYİ Parti’de ise ilk sırada kimin yer alacağı sorusu da cevap buldu. İYİ Parti’nin ilk sırasında Orhan Erzurum yer alırken, Ünzile Yüksel ikinci, Ahsen Türk üçüncü, Osman Çalışkan ise dördüncü sırada yer aldılar.