Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Acil doktorunun açtığı sergi büyük ilgi gördü

12 acil serviste doktor

12 acil serviste doktor olarak görev yapan Derya Türüdü’nün 30 Haziran tarihinde Can Akengin Sanat Galerisi’nde açtığı “Kar Tanesi” isimli sergisi, açık kaldığı 6 gün boyunca sanatseverlerden büyük ilgi gördü.

MUHTEŞEM SERGİ SON BULDU

Asıl mesleği doktorluk olan ve 112 acil serviste görev yapan Derya Türüdü, bir kez daha yeteneklerini sergileme fırsatını bulduğu, 30 Haziran tarihinde açtığı ve ismini “Kar Tanesi” koyduğu 3. Kişisel Resim Sergisinin kapanışını önceki gün yaptı.

Giresun’un sanat anlamında can damarı konumunda bulunan Can Akengin Sanat Galerisinde açılan ve 6 gün açık kalan sergide birbirinden muhteşem resimler sanatseverlerin yoğun ilgisini gördü.

Resim yapmayı çok sevdiğini, bunun bir hobi olarak başladığını söyleyen Türüdü, “Resimlerimi ilk olarak ‘Gökkuşağı’ adını verdiğim sergide kitlelere ulaştırma şansım oldu. Olumlu tepkiler sonrasında bu kez ‘Papatya’ isimli sergimi açtım. Ziyaretçilerimizin yaklaşımı ve gösterdikleri yakın ilgi şevkimin daha fazla artmasına vesile oldu. Kararımı verdim ve 3. Kişisel sergimi açtım. Can Akengin Sanat Galerisinde 50 eserimi sergileme imkânı buldum. Bu imkânı şahsıma sağlayan İl Özel İdaresi Yetkililerine, Turizm İl Müdürlüğüne, sergimin açılışına gelerek beni onurlandıran biricik aileme, Halk Sağlığı Müdürümüz Ünal Özek’e, İl Sağlık Müdür Yardımcımız Doktor Derya Kılıçer’e, 112 Şube Müdürümüz Halis Yeşil’e, 6 gün boyunca ilgilerini gösteren, bana güç veren sanatseverlere çok teşekkür ediyorum.  Resim yapmaya devam etmeyi düşünüyorum. Kısmet olursa yine sergi açmayı isterim” ifadelerini kullandı.