Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ACI HABER GÜCE’DEN GELDİ

Güce Ağaçbaşı Yaylası Kavraz

Güce Ağaçbaşı Yaylası Kavraz Mevkiinde güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada ağır yaralanan Jandarma Özel Harekatçı Uzman Çavuş Ali Cevizci kaldırıldığı Tirebolu Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Güce ilçesine bağlı Ağaçbaşı Yaylası Kavraz Mevkiinde güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışma sonrası ağır yaralanan uzman çavuşun şehit olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, ilçeye bağlı Ağaçbaşı Yaylasında süren operasyonlarda sabah saatlerinde PKK’lı bir grup terörist ile sıcak temas sağladı. Temas sonrası çıkan çatışmada Jandarma Özel Harekatçı Uzman Çavuş Ali Cevizci ağır yaralandı. Ağır yaralanan Uzman Çavuş Ali Cevizci ambulans ile Tirebolu İlçesi Devlet Hastanesine getirilerek tedavi altına alınırken, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Çatışma bölgesine çok sayıda tim sevk edildi.

TÖRENLE UĞURLANDI

Öte yandan PKK’lı teröristlerce girilen silahlı çatışmada şehit olan Jandarma Özel Harekatçı Uzman Çavuş Ali Cevizci için dün Giresun İl Jandarma Bölge Komutanlığında bir tören düzenlendi. Giresun il protokolünün katıldığı tören sonrasında şehit askerin naaşı memleketi Konya’ya gönderildi.