Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ABD’de Giresunlu işadamının başarısı

ABD’nin New Jersey eyaletinde

ABD’nin New Jersey eyaletinde restoran işletmeciliği yapan Espiyeli işadamı Hüseyin Bayram, ABD’de bir marka haline getirdiği Toros restoran New Jersey eyaletinde ölmeden önce gitmeniz gereken 51 restoran arasına girmeyi başaran ilk Türk restoranı oldu.

Türkiye’den Amerika’ya giden Sanat, Spor ve Siyaset camiasınındın çok sayıda ünlüyü ağırlarken ABD’li, ünlü Üst düzey siyasetçileri de ağırlayan işadamı Hüseyin Bayram’ın başarılı çalışmaları herkes tarafından takdir ediliyor.

New Jersey eyaletinde önemli haber sitelerinden biri, web sitesinde New Jersey’nin dört bir yanından yemeği mutlaka bir kez yenmesi gereken 51 Restoranı seçti.

Restoran işletmeciliği yapan Giresunlu işadamı Hüseyin Bayram, 4’üncü şubesini geçtiğimiz hafta Montclair Kentinde açan Toros Restoran listeye girmeyi başararak, ABD’de isim yapmış çok sayıda ünlü markaları geride bıraktı.

80’li yıllarda ailesiyle birlikte Giresun’un Espiye ilçesinden Amerika’ya göç eden Hüseyin Bayram, baba mesleği restoran işletmeciliğini de Amerika’ya taşıyarak başarılı çalışmalara imza attı.

İlk restoranını 1994 yılında Paterson Main Street’de açan Bayram, ev yemekleri ve sulu yemeklerin ağırlıklı olduğu bir menü sunan restoranında Türk mutfağını Amerikalılara tanıttı. Hüseyin Bayram’ın sahip olduğu Toros Restoran’ın başarısı ve ünü arttıkça yeni şubeleri de beraberinde getirdi. Clifton Hazel Street`te ikinci şubesi, üçüncü şubesi New Miltford’da, son olarak da Montclair`da dördüncü şubesi açıldı.

ABD Türk Restaurantlar birliği başkanı olan işadamı Hüseyin Bayram, restoran dalında çok sayıda ödül sahibi olduğu belirtildi.

Hasan Çelik/ABD