Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ABD Giresunlular Derneği’nden öldürülen 3 Müslüman için açıklama

Bu haberin fotoğrafı yok

Savaş Şahin, Amerika’da öldürülen 3 Müslüman genç için yazılı açıklama yaptı. New York Giresunlular Derneği ve Türk Amerikan Demokratlar Birliği Başkanı Savaş Sahin, Amerika’da öldürülen üç Müslüman öğrenciler için yazılı olarak bir kınama mesajı yayınladı.
Bazı görüşmeler ve temaslarda bulunmak üzere Türkiye’de bulunan, AK Parti’den İstanbul ikinci bölgeden Milletvekili aday adayı olan Savaş Şahin, Amerika’da Müslüman gençlerin öldürülmesi bizleri derinden üzmüştür. Bu acımasızca yapılan saldırıyı şiddet ve nefret ile kınıyorum.

Müslümanları kötü adam ve terörist gibi göstermek kabul edilemez.
Hayatını kayıp edenlere Allahtan rahmet diliyorum. Olayın sebebi ne olursa olsun insanların kafasına düşmanlık yerleştirenleri ayrıca kınıyorum. İnanıyorum ki suçluların en kısa zamanda Adalet önünde hesap vereceklerdir.
Fransa’da yaşanan Terör olaylarından sonra Dünyayı ayağa kaldıran batı medyası, Amerika’da öldürülen Müslümanlara sessiz kalınılması ikiyüzlülüktür.

Şahin, CNN, New York Times (NYT), NBC, ABC ve Washington Post gibi ABD’nin büyük medya kuruluşları, 3 Müslüman gencin cinayet haberini, günlerce ana sayfalarına taşımaması düşündürücü. Sosyal medyada her yönüyle incelenen haberin, ülkenin en etkili basın ve yayın kuruluşlarında yer almaması anlaşılır gibi değil. Şeklinde Açıklama yaptı.

Hasan Çelik/ABD